Over ons

Hans Luijkx Riooltechniek is een bedrijf dat al jaren een vertrouwd gezicht is in Roosendaal en omgeving!
In 1993 zijn wij begonnen met klusbedrijf Hans Luijkx. We hebben ons bezig gehouden met allerlei verbouwingen en projecten. Ook zijn we de “kleinere” klusjes niet vergeten zoals; behangen, schilderen en het aanpassen van badkamers. Later is hier het rioolwerk bijgekomen. Na een jaar zijn we verhuisd naar een bedrijfscomplex in Roosendaal wat wij zelf vanaf de grond hebben opgebouwd. Dit is nu ons hoofdkantoor van waaruit wij alles coördineren en sturen.

Riool werkzaamheden

Door de toenemende vraag naar rioolwerkzaamheden zijn wij ons gaan specialiseren in riooltechniek. Een techniek die vakmanschap, ervaring, kwaliteit en speciale apparatuur vereist. Immers het alleen ontstoppen van een riolering is soms niet afdoende. Mogelijk is er een probleem dat niet direct zichtbaar is. Wij hebben dan ook de perfecte en permanente oplossing voor uw probleem. Zo beschikken wij over apparatuur om de problemen op te sporen en in beeld te brengen. Reparaties kunnen wij in het algemeen direct uitvoeren.

Producten & diensten

Verder kunnen wij u van dienst zijn bij aanleg en renovatie van afvoeren en rioleringen en beschikken wij over 24 -uur service. Zodat, mocht het nodig zijn, wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Rioolreiniging

Elke klus vraagt om specifieke apparatuur. Het ontstoppen en reinigen van uw riolering/afvoer doen wij meestal met behulp van hoge druk inrichtingen. Wij beschikken over verschillende systemen met verschillende eigenschappen zodat we overal inzetbaar zijn. Een van onze hoge druk inrichtingen heeft een capaciteit van 50 l/min bij 150 bar. Ruim voldoende om elke verstopping de baas te kunnen. Omdat niet elke ontstopping via de servicewagen te bewerkstelligen is, beschikken wij ook over een mobiele spuitinrichting die een capaciteit heeft van 15 l. min bij 100 bar. Zo kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoogbouw werkzaamheden verrichten. Daarnaast beschikken we ook over diverse verenmachines.

Camerainspectie

Niet elke verstopping is blijvend te verhelpen. Daarom hebben wij speciale apparatuur die de oorzaak van de verstopping eenvoudig in beeld brengt. Deze camera-inspectie wordt op uw verzoek gebruikt. Dit kan nodig zijn als herhaling van verstoppingen op dezelfde riool of afvoer plaatsvindt. Maar u kunt natuurlijk ook vooraf vragen om deze inspectie. Zodat U en wij weten wat de oorzaak van de verstopping is.

Riooldetectie en rookmachine

Wij beschikken ook over zenders om uw riolering op te sporen indien u niet over tekeningen beschikt daarnaast is het ook mogelijk om via roomachines een eventuele stankklacht te lokaliseren.

Kortom we hebben een oplossing voor ieder rioolprobleem.

Hans Luijkx Rioolspecialist